Livet

Ja precis, livet?!
Somliga säger att livets mening är: "Supa, knulla och åka hiss.", andra säger att man ska födas, växa, skita, jobba och dö.

DU kan filosofera precis hur länge du vill över denna fråga. Mina tankar är att "livet" existerar i sekunderna vi inte ser. Jag tror att människor känner sig som mest levande när dom älskar, känner sig älskad, uppskattad och värdefull. Det har inte ett skit att göra med vem som tjänar mest eller har mest. Människor i allmänhet är för upptagna med sig själva och att hitta nån jävla balans i livet, när det enda dom behöver göra är att blinka höger och svänga vänster!

"Karriär" är nog det äckligaste ordet jag vet. Är det vårat mål med livet? Att vi ska ha ett fräsigt jobb, mycket pengar, en fet villa och en partner vi kan sätta på när det krisar? Då kommer vi vara för upptagna med att se vad värdet av livet är.

Stanna upp och se vad du har omkring dig idag, inte vad du kanske kommer ha om 10 år. Vill du ha på ett speciellt sätt så kommer det säkerligen bli så, men glöm inte bort att du lever nu också.

Meningen med livet existerar inte i det materiella, meningen i livet existerar inte i ditt jobb, meningen med livet existerar i dig, och dom du älskar. Meningen med livet existerar ditt hjärta!

Visst kan man känna sig lycklig med pengar, dyra bilar, fet villa i söderhavet och hög status. Men det är bara substitut för den verkliga lyckan.

Mer människor borde fundera lite över hur dom värderar sitt liv, finns det något man kan göra bättre för sig själv? Ingen människa vill vara olycklig..


Captain of My Heart

Kommentarer
Postat av: /nina

helt rätt jonas! :] tala om för dom!

2009-02-04 @ 16:57:17
Postat av: Bea

Kan inte annat än säga att jag håller med dig till fullo. Allt fler borde verkligen ta del av det du just tagit upp.

2009-02-05 @ 00:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0