Torsdag

I morse när jag vaknade så märkte jag att någon hällt saltsyra i min hals och bajsat under mina armar.. Det var inte så trevligt, men jag är glad än då, för det går över.

Det hände något med greken igår som jag har svårt att sätta fingret på, men det var något bra, och det är inte dåligt.

Seg dag på jobbet i går för övrigt. Onsdagar och söndagar är sega dagar att jobba på, inte så mycket folk som resten av veckan.
Imorgon kommer första lönen, då ska jag köpa flipflops, speedos och något vettigt att äta. Eller åtminstone nr 1 och 3. Bara italienare och tjocka finska korvgubbar som klär sånt.




Det går bra nu, kompis det går bra nu

Puss

Onsdag

Lägger upp lite bilder från igår.

Eller näe, det orkar jag fan inte. Kika facebook istället!
Idag har jag varit på donken och käkat en Big Tasty. Smakar precis som i sverige. Dåligt väder har vi också.. Orkar inte blogga idag, jag håller på att dö.

Puss

Tisdag

Idag har jag fan badat i havet!! Jag fick dock flashbacks från F21 och värnplikten när jag badade isvak i minus tio grader. Det var inte skönt. Så nu har jag salt i håret och sand på pungen! Ska slänga mig i duschen om en stund. Fick veta att jag är ledig ikväll, så det blir chill i baren. Och kanske några galna moves på dansgolvet.

Tror jag tar med mig Mr. Canon ikväll och fotar lite mingel, så kan jag slänga upp här i morgon.

Ha de greit!

Puss

Måndag, fortfarande..




Lite bilder, bli inte blöt i brallan bara..

Mange på mittenbilden, och sista. Han är bartender och kvinnotjusare på No Name.

Gott med Amstel. Jobb om två timmar.

Puss

Måndag

Nu är det bekräftat, jag blev bortbytt på bb.. Det är en sorgens dag i "Grekens" liv, eller är jag grek? Inavel från lappland kanske? Va fan vet jag egentligen.. Nu har jag en quest, att ägna resten av mitt liv i sökandet efter mina biologiska föräldrar.

Jag börjar mitt sökande efter en man med abnorm näsa, skäggväxt på bröstet, tätvuxet stjärtgräs och möjligtvis två svarta hårstrån på högeraxeln. Samt en kvinna med vackra ögon, fylligt blont hår och ett extraordinärt högt IQ.
Känner du igen dig själv, eller är dessa beskrivningar på dina föräldrar. Så kan jag troligtvis vara din son, eller din bror, eller syster.. Måste kika efter.

Nu ska jag till badhuset, kasta tvål i duschen, puta med läpparna, och kolla efter håriga rumpor..



Puss

Söndag

Mmm, jag har kommit in i min diet på riktigt nu. Jag käkar vitaminpiller,  minst 500g frukt, dricker 3L vatten och en fin balaserad kost varje dag. Jag lägger mig senast 21 och kliver upp klockan 05.45 för att jogga en mil innan frukost. Som för övrigt består av en tallrik fiberrik gröt med frukt och vitaminer. Så mamma, du behöver inte oroa dig. Det där med att sova till 15.00, dricka alkohol 6 dagar i veckan och äta färdiga baguetter och hamburgare är inget för mig. Jag är hälsosam. Jag tar hand om min lever!

Jag har blivit liiite brun nu iaf. Så jag är en klad krek! =D

För övrigt får jag höra nästan varje dag att jag inte ser grekisk ut, då blir jag ledsen.. Stackars mig =(.. Är det sant som dom säger? Jag har ju stor näsa och är aggresiv när jag kör bil! Jag älskar pita gyros och fattar aldrig något. Så säg mig, är jag grek eller norrländsk hembrännare?

Om en timma ska jag till jobbet, blanda mig en morotsjuice, ta ett äpple och ställa mig på bargatan och köra som fan!

Kom igen nu Britt-Marie, kör för fan!



Puss

Lördag

Jag lurades lite igår, och gav fan i att uppdatera med bilder. Men här kommer nån i vart fall. För er som inte ser bra, så har jag rakat mitt skägg. Bra eller Anus? Jag ser ut att vara pojke nu.. (För jag är ju man annars)

Sen har jag provat retsina, kan ju säga att det luktar som kattskit, och smakar som kåda. Torrt och konstigt. Går hur som helst att dricka om man låter bli att lukta.



 Igår var jag ledig, så jag tog en fylla och pratade med lite folk inne på klubben istället. Jag älskar det här jobbet! Skulle inte byta det mot något just nu.

Idag klev jag upp vid ett och drog en stund till stranden, andra gången på två veckor. hehe. Har dock en känsla av att jag inte behöver stressa med brännan.

Bjuder på en låt också..



Nu ska jag ut till pappi och hämta mina kläder.

Puss

Fredag

Nu ligger jag ute vid hotellpoolen och solar, dom har iofs inte fyllt poolen än, men solen är lika varm än då.
Det blev som det blev i onsdags, och jag hamnade på BBQ med tre sköna finnar. Dom var snälla nog att prata engelska med varandra för min skull ;D.

Såg att klockan var lite mycket, måste packa tvätten och åka till farsan. Uppdaterar med bilder ikväll från gårdagen.

Puss

Onsday

Igår sov jag till halv ett, lite bättre än idag, för idag sov jag till halv två. Men va fan, jag är ju vaken hela nätterna och jobbar, och sen har jag hela sommaren på mig att sola. Så det är nog lugnt. hehe.

Just nu siiter jag och väntar på Kostas. Ska bli trevligt att träffa den pricken igen. Min frukost: "LIFE" 500ml juice på ananas, apelsin och grape. Borde jag kanske investera i något riktigt att äta? Eller ska jag nöja mig med kvällens kolhydrater i form av ursus redbull? Tveksamt.. Paj med sallad kanske.

Det blir som det blir.

Puss

Grand Opening

Då var man igång på riktigt! Blev en riktigt rolig kväll med massa nya människor. Det var bra drag i stort sett från 23-04 med massor av reseledare och annat partysuget folk.

Jag kan säga att jag är ruskigt nöjd med min insats som inkastare utanför klubben. För att vara första kvällen så fick jag in bra många. Både amerikanare och finska sockerbrudar.

Här får ni lite av bilderna som togs igår. Victor fick den äran att vara mingelfotograf.

 



Vi skulle vara sexiga ikväll, jag tyckte alla i crewet lyckades! 10 points baby! ;D

För att inviga säsongen så startade vi med varsin shot, nu är det bara 5 månader kvar! Sen får jag se om jag hittar jobb här i vinter eller åker någon annan stans.

Det kommer mer bilder på klubbens hemsida. Jag gör en update när dom hamnat där.


Segway, fem toasts, jättekul, tummen upp.


Vi ses i sommar.

Puss

Måndag

Bredbandet pajjade på hotellet i lördags, och idag upptäckte jag att något annat hotell delar ut ett oskyddat nätverk som jag kommer åt på rummet! Sweet!

Ikväll öppnar vi Toxic. Så vi kommer att ha öppen bar för alla reseledare. Det kommer bli hur kul som helst.

Annars har det inte hänt jättemycket.. Har varit lite molnigt, så man har mest glidit runt. Var ut till pappa igår och skulle hämta systemkameran, för att sedan åka tillbaka och röjja med dom andra. Men jag somnade och vaknade efter att sista bussen gått. Lite surt, men ikväll börjar en fest som håller på tills september.

Uppdaterar med lite bilder och sånt imorrn.

Puss

Lördag 2

Snabb update.
Tog en promenad för att kika på solnedgången, och det var inte helt dumt.



Här skulle jag kunna bo året om.

Puss

Lördag

Kära sexdagboken.

I natt vaknade jag av tre påtända tuppar som trodde dom var vargar, och helt missuppfattat det där med att sjunga i gryningen.. Solen var någon helt annan stans, men det tyckte inte tupparna. Den ena hade hur som helst en ruskigt het falsett! Det var najs.

Idag har jag gjort några observationer.

1. För grekiska tjejer existerar inget annat än tighta byxor, och har dom inte tighta byxor så är en grekisk kille innuti dom. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig att jag gjort denna fantastiska observation, men det har jag!
2. Jag får tjejer att gå in i stolpar.
3. Det blåser på månen.
4. Grekiska pojkar tycker om att kramas på mopeder.
5. Grekiska flickor håller i handtagen på mopederna.

Det blir mer sen. NU blir det stranden!

Puss

Fredag 2

Sådärja, jag lyckades hitta ett par sköna brillor. Så nu kan jag vara mig själv igen, haha.




Sammanfattning av bilderna:
1. Mina nya glajjor, det är naajs ;D.
2. Posing på piren.
3. Jag vet inte vad jag håller på med riktigt, men jag höll på att trilla i vattnet.
4. En katt som var galen och ville äta upp mina fotknölar. Den lyckades INTE!
5. Jag trodde den katten var uppstoppad och till salu.. Tänkte, "fan vilken ful katt, dom kan inte sälja den" men den levde, och var inte till salu.. Katter ska inte sova i skyltfönster när jag kollar. Hehe.
6. Tjejer gör det tjejer ska.
7. Mackan och jag
8. Nina var suris och ville inte vara med på bild.. Typiskt hungriga tjejer. Tur att jag är stor å stark.

Nu ska jag hem och hitta på nått. =)

Puss

Fredag

Igår tog jag bussen ut till pappi. När jag suttit på hans jobb ett tag, och ätit pita gyros (såklart) ;D, så kom det en kille som heter Micke. En grek/svensk som bor på Rhodos och jobbar tillsammans med pappa. Så jag åkte runt med honom i bilen hela kvällen och leveredare snabbmat. Rätt najs att bara chilla. Fick hans nummer så han kommer ta med bruden och kikar förbi klubben när vi öppnat.

Nu tänkte jag kika om jag hittar en cowboyhatt och en par sköna glajjor.

Puss

Torsdag

Kära sexdagbok, nu har jag fått en mycket vacker stämma i mitt hålrum. Tillhörande den mycket eminenta Cornelis Vreeswijk. Dock är dom enda raderna som snurrar  "Kan ni skicka mera pengar? För det vore en god gärning". Jag saknar dig mamma!



Det blev ett par öl, eller sju igår igen. Jag fick i mig den rekomenderade dosen vatten, samt diverse mineraler och vitaminer! No need to worry! Öl är najs!



Blev en armé blåbärsshots igår också. Smaskens!




Vi städade nästan klart Toxic idag, ska dit imorrn igen och köra det sista. Det där ska vi dricka ikväll.



Ja just, vi var på Annapolis idag. Poolen kokade och solen stekte! Time to get that tan going babe ;D.



Nu ska jag ut till pappi och trycka i mig massa nyttiga pita gyros. Undra om jag kan hålla mig från öl idag.. Jag antar utmaningen. mmm mythoooos, amsteeeeel... nom nom nom

Städa ifrån månda å te fräda!

Igår åt jag sushi för första gången i mitt liv.. Det smakade fisk.. Och jag äter ju bara fiskbullar, och fiskpinnar för att paneringen är så förbannat god. Dom första tuggorna var väl ok.. Jag menar, jag kan inte jämföra med något.. Närmaste sushi jag kommit är ju tacos.. Det smakade inte skit, så det var säkert helt ok. Wasabin var stark iaf, sen låg de något gult på tallriken som smakade diskmedel. Grymt fint ställe, så jag kommer att testa en sallad med räkor nästa gång.

Kvällen avslutade jag med Nina på bargatan. Vi drack lite blåbär, träffade fyra härliga amerikanare och pratade med några workers på en bar.

Idag har vi också städat klubben, det blir så fint så! ;D Greken kom fram till att koncentrerat klor inte är så bra att andas in för mycket av.  Vänsterbenet släpar lite efter, och min stroke är nu mer framträdande än någonsin. Men jag lever..

Tog lite kort när jag väntade på bussen med Nina. Blåste på rätt bra idag, men sån är våren här. Turkiet i bakgrunden om någon funderar.



Kommer ta mest bilder med mobilen tror jag.. Men det är kalas än då =).



Ikväll blir det utgång igen, 4e dagen i rad. Jag är ju på Rhodos, så man får faktiskt göra så här ;D. Ska se om jag hittar reda på amerikanarna ikväll igen.

Lever jag imorrn så hör jag av mig då.

Puss

Take on me



Hittade ju videon från Sofia förra veckan!

Blåbär

Då var man officiellt på Rhodos! Dom första blåbärsshotsen har passerad grekens mage. Jag känner mig hyffsat nöjd!

Blev en grym utekväll igår igen. Först middag på Ioannis brors restaurant för att fira Ioannis födelsedag. Sen vidare ner på bargatan. Träffade en del workers också, några svenskar, danskar och finnar! GRYMT!

Och sen, dagens grektips. Köp fan inte en borrmaskin till en grek! För det första har dom ingen jävla aning om vad dom ska göra med den. Sen tar det minst 3 timmar av nervöst borrande innan han fattar att han ska sluta. För att sedan ge maskinen till sin kompis som också ska se om han kan lista ut vad han ska göra med den. Jag är inte bitter..



För övrigt sitter jag just nu på Swedco, käkar frukostmackan och kikar ut över havet. Det är nice. Om 20 min börjar jag jobba. Då ska vi städa nattklubb.

Puss

Greknumret!

Har helt glömt bort att jag skulle lägga upp greklandsnumret! Här kommer det iaf, för er som vill skicka kärleks-sms. 00306933497883



Yeah!

Smaskens

Yes, då har man fått sitt svettiga hotellrum också, ska ta nå bilder på det senare idag. Sängen var jag inte först att ligga i, jag behöver inte oroa mig för att rulla ur den om jag säger så. Sen läker handfatet på toaletten också, och antagligen handfatet på våningen ovanför.. Det droppar vatten från taket, men varför klaga ;D. Livet leker!


Det bjöds på jordgubbar hemma hos pappa, smaskens tyckte vi.


Igår kväll så var vi ut och blev bjuden på mat och dricka av chefen, Nina fick stanna hemma och skämmas. Men ikväll ska vi ut och röja allesammans. Kommer bli kalas! (På bilder är Robert, Johan och jag som är sämst på namn kommer inte ihåg vad flickan heter.. Jag skäms..)


Hur som helst så fick vi massor med mat. Grekisk sallad som förrätt tillsammans med öl. Jag måste ha druckit minst 1.5L öl, men jag är ju tydligen norrlänning. Sen kom det in en grillad bläckfisk som vi fick dela på. Segt och gott! En runda sambuca hann vi med också, plus fyra pizzor och maten på bilden.. Somnade gott sen, i min grop..


Idag var vi runt och kikade på stan, bara gled runt och sippade lite tjejdricka.
Och nu sitter jag här med Nina på cafet. Vi ska snart åka in till stan, för att gå ut i gamla stan och skaka stjärt nåjeveskt! Skrämma livet ur grekerna och spänna våra norrlänska muskler i baren. Yeah!

Ha de gött! Och kommentera gärna, säg hej eller va fan som helst. Säg till om ni vill veta något speciellt jag gör, hur mina skor luktar eller om det finns mycket tjocka greker på vespa. Sånt talar jag gärna om.

Nu ska jag dricka upp min frappé och se om Nina vill fajtas lite. Puss

Så kan det gå

Härligt att vara framme, 20 grader ute, lite halvklart väder. Perfekt! Så här hände det.

Klad grek åker tåg, Nina vill inte va me på bild.. :(


Bra  jag är duktig paparazzi, sådär dödade vi 9 timmar på arlanda, plus två filmer (Australia och Nothing but the truth). Gött.


La märke till något skumt på planet.. Varför finns inte rad 13? Frågade sexig dam på flyget varför det var så, hon visste inte, men det var så på dom andra SAS planen också sa damen. Så var det också på flyget mellan ATH-RHO. Tell me why!


Här sitter pappa och hans flickvän Roula och kikar på heta bilder på mig. Dom bjöd även på Pita Gyros, goaste maten.


Nu sitter vi på ett internetcafe här i byn. Dricker en go Frappé, Danke.


Nakenbilderna på mig kommer nån dag framöver.. Jag vet att du ville se dom Timmy ;)

Tåget

Nu är vi äntligen på väg!




Jag kommer att fixa Grekiskt nummer så fort jag kommer fram, och då lägger jag upp det här.

Sovmorgon

Jag tyckte det var viktigare att kliva upp halv två istället för att kliva upp tidigt och packa klart! Mycket bra val! =) Bara tre timmar kvar till tåget går. Naijson och Greken goes to Rhodos! ;D Blir väl ett inlägg från tåget ikväll också, first class! Yeahh!


Lost



Just waiting 'til the shine wears off

μου λείπεις

Onsdag out

Vi tog en utekväll igen för att fira greken goes away. Lika laddad som vanligt drog vi först på förfest hos Sofia. Sundsvalls förmodligen mysigaste 22 kvadratare. Åtminstone med Greken, Maxan och Kerttu på besök! ;) Där fanns även tre andra dösköna dudes, Rikard, Emilia och Linda.

Sitter i gosäcken med Sofia och dricker mjöd.
 

Max och jag på väg till MAX för att käka burgare.
 

Här sitter jag och raggar på Yvonne, sjukt het blondin på 54 vårar. Som för övrigt ska ner till Rhodos i sommar med sin dotter, och grannen som jag inte kommer ihåg vad han heter, säkert Lennart. "kom nu kärringjävel så drar vi" -Grannen (säkert Lennart)
 


 
Kerttu och Rikard             Linda                                  Emilia


Imorrn bär det av! Hears!

Nom nom nom




Undra när det är ok att börja packa.. 

Warum ist die Banane gebogen?

På fredag åker jag, kom just på att jag kanske borde vara lite mer stressad än vad jag är.. Har inte packat ett skit, och ska träffa massor med människor! ;D


[Klicka för en större bild]

Det ordnar sig.

Nu ska jag äta frukost, dagens viktigaste mål! ;D

Love of my life

Kom att tänka på min ungdoms stora kärlek. Hon hade allt man kunde tänka sig i en kvinna! Hon var cheerleader, hade karateskills och var superskurksbekämpare.
Kimberly Ann "Kim" Possible, the redhead of mina drömmar.



Go for it my mistress, sometimes i love you.



Yeah!

The door can see into your soul!

Nu är den äntligen här! ;D Svaret på alla dina problem.
Ring ring, Hello! Ring ring, Hello!

 

Blub blub blub

MILF

Kom nyss hem från Daltons, där jag var med Nina och Carro.
Fick napp direkt, en riktig stilton ost, lagomt lagrad.. Hon sjöng en sång till mig som hon hittade på själv. Den började "Du är så snygg, jag kan inte sluta titta på dig, det är inte min grej..".
Maria hette hon, 35, hade två barn och gick på stesolid för hon hade damp.

Men hon stack med en asiat som bjöd på shots =(

"MILF mamma, jag vill ha dig så jag kan amma, den varma mjölken från dina bröst, där din femtonåriga dotter var först. ÅHHH MILF mamma im gonna miss you soooo!"
Min nya låt. Melodin kommer att vara från Jason Mraz - Im Yours.

BirstaBrudarna

Vi drog ihop en tjejjgäng och åkte till Birsta för att ragga pojkar.. Men pojkarna ville bara ha äldre tjejer. Så vi lekte, med varandra.

Kerttan looking nice


Greken tänker
 

Max freestylar
 

Salt myser
 

Vi är söta tjejer, som äter F-Müsli till frukost!

You Define Unique



Say hello, wave goodbye

Time for taco



Estimated IQ för en bananas, ca 5-6. Mer än en fiskmås. By Greken and Bell

Djup

Bea sa att jag var djup, och jag svarade det HÄR
Jag är inte dum

Musik

Min finaste sjal är rosa! =)



1 Liter Fetthalt 3%

Ja just de! nu vet jag vart Grugge bor också.

Var é boxen?

Utekväll igår, kung, kerttan och max och greken var på förfest som var kalas! Efter blev det stan, kiss i buske, inte coolt, blev lämnad i min ensamhet. Ringde Jenny, fick åka hem, kiss på skoterspår, sov gott.




konsten att dricka bag in box, fint, ring så avslöjar jag.



Min vän eccologgiccaa, gott, garaterad fylla, tack.

Bullfest bullfest hela dan

Nu är biljetten mellan Aten och rhodos också bokad. Så allt är klart, bara 9 dagar kvar.



RSS 2.0